بر اساس گزارش ها، از ابتدای سال 1400 تاکنون بیش از 300 هزار فقره تسهیلات از سوی صندوق کارآفرینی امید پرداخت شده است که پیگیری افزایش سرمایه صندوق منجر به تصویب 8 هزار میلیارد تومان شد.
به گزارش اسنا، صندوق کارآفرینی امید به عنوان نهادی حامی بنگاه های کوچک، خرد، روستایی و خانگی نقش بسزایی در توسعه فرصت های شغلی، کارآفرینی، توانمندسازی اقتصادی، رفع بیکاری و ایجاد فرصت های شغلی پایدار دارد.
بر اساس گزارش ها، از ابتدای سال 1400 تاکنون بیش از 300 هزار وام توسط صندوق کارآفرینی بازپرداخت شده است که نتیجه آن ایجاد و حفظ 150 هزار فرصت شغلی در کشور بوده است.
حمایت مالی از طرح های اشتغال زایی و پرداخت تسهیلات قرض الحسنه به مشاغل کوچک بازارمحور رویکرد صندوق کارآفرینی امید است که در کاهش بیکاری و افزایش تولید ناخالص داخلی موثر است. زنان خانه دار، فارغ التحصیلان زن، جوانان جویای کار و کارآفرینان از گروه های اولویت دار صندوق کارآفرینی امید برای پیشبرد تسهیلات اشتغال هستند.
یکی از وظایف صندوق اشتغال زایی به ویژه مشاغل خرد و متوسط است و به عنوان نهادی حامی بنگاه های کوچک و خرد روستایی و خانگی نقش مهمی در توسعه اشتغال و کارآفرینی، توانمندسازی اقتصادی و ریشه کنی بیکاری و ایجاد فرصت های شغلی پایدار.
بر اساس گزارش ها طی سه سال گذشته و از ابتدای سال 1400 تاکنون بیش از 300 هزار فقره تسهیلات از سوی صندوق کارآفرینی پرداخت شده که 150 هزار فرصت شغلی در کشور ایجاد و حفظ شده است.
تلاش صندوق در طول فعالیت خود این بود که با شناخت پیچیدگی های دوره های گذشته اقدامات اساسی انجام دهد و در این راستا پیگیری موضوع افزایش سرمایه صندوق منجر به تصویب 8 هزار میلیارد تومان افزایش سرمایه صندوق شد.
صندوق کارآفرینی آمد در راستای ماموریت خود برای حمایت از توسعه اشتغال، بخش قابل توجهی از منابع خود را برای حمایت از کارآفرینان و شرکتهای بازارمحور و هدایت آنها به سمت فرصتهای اشتغال پایدار اختصاص داده است. یکی از طرح های موثر صندوق کارآفرینی امید کمک به ایجاد مشاغل خانگی و بنگاه های کوچک است که ایده روستاهای بیکار کشور را شکل داده است.
بر اساس آمار بیش از 32 درصد کارآفرینان و متقاضیان طرح های اشتغال تحت حمایت صندوق کارآفرینی امید را زنان تشکیل می دهند و بیش از 47 درصد شاغلان در این طرح ها را زنان تشکیل می دهند.
به گفته کارشناسان بازار کار، صندوق کارآفرینی امید توانایی بسیار خوبی برای حمایت از شرکت های کوچک و متوسط دارد. امروزه در کشورهای در حال توسعه و توسعه یافته، عمده منابع دولتی به سمت SMEها می رود، اما در کشور ما این مشکل رو به افزایش است. هنوز این اتفاق نیفتاده و صاحبان مشاغل همچنان از شبکه بانکی استفاده می کنند.
پرداخت تسهیلات طرح های اشتغال زایی با اولویت در مناطق محروم و روستایی، طرح های دانش بنیان، طرح های بوم گردی و کشاورزی، پرداخت مشاغل خانگی، وام ازدواج و اشتغال روستایی نیز از دیگر وظایف صندوق کارآفرینی امید است.
بر اساس آمار بیش از 32 درصد از کارآفرینان و متقاضیان طرح های اشتغال مورد حمایت صندوق کارآفرینی امید را زنان تشکیل می دهند و بیش از 47 درصد از شاغلان در این طرح ها را زنان تشکیل می دهند و طرح های زیادی را پیگیری و اجرا کرده اند.
بر اساس گزارش ها، بیش از 95 درصد تسهیلات صندوق کارآفرینی امید به طرح های اشتغال زایی پرداخت شده است و بیشتر طرح های این صندوق، بنگاه های کوچک و متوسط معیشتی هستند که به سرعت جذب بازار کار می شوند.
انتهای پیام/
منبع خبر: https://www.isna.ir/news/1403081913603/%D8%A7%DB%8C%D8%AC%D8%A7%D8%AF-%DB%B1%DB%B5%DB%B0-%D9%87%D8%B2%D8%A7%D8%B1-%D8%B4%D8%BA%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%B3%D9%87-%D8%B3%D8%A7%D9%84-%DA%AF%D8%B0%D8%B4%D8%AA%D9%87