غلامحسین محمدی وی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی مجله خبری کار و تعاون درباره مهم ترین برنامه هایی که این سازمان در آینده دنبال خواهد کرد، افزود: بازتعریف نقش مهم سازمان فنی و حرفه ای کشور در توسعه فرصت های شغلی و رشد اقتصادی و تسهیل ورود به بازار کار بازار کار و ارتقای بهره وری سرمایه انسانی کشور از طریق آموزش های مهارتی، تضمین ایمنی معادن با گسترش آموزش های ایمنی، تبدیل این سازمان به سازمانی پیشرو، فضای تقاضامحور و تعاونی و تعامل سازنده و موثر با شرکای داخلی و خارجی. به ویژه شرکای اجتماعی و بخش خصوصی با هدف ایجاد ارزش افزوده، خلق ثروت و دور شدن از روش های سنتی از دیگر برنامه های اولویت دار این سازمان است.
توانمندسازی سربازان در دوران خدمت سربازی
محمدی برگزاری نشست فکری با ستاد مرکزی آموزش نیروهای مسلح با محوریت مهارت افزایی و ارتقای صلاحیت حرفه ای کارکنان وظیفه را از اقدامات انجام شده طی دو ماه گذشته دانست. وی گفت: برگزاری مسابقات مهارتی برای سربازان ماهر، امکان مشارکت هوشمندانه در ارتقا و تکمیل مجموعه آموزش های مهارتی در کشور از دیگر اقدامات این دوره بود.
وی تاکید کرد: اگر قرار باشد در شرایط کنونی و در شرایط خاص کاهش ارزش سرمایه گذاری صنعتی، توسعه و نوآوری محقق شود، قطعاً توانمندسازی سرمایه انسانی با افزایش مهارت، بهترین راه ممکن برای رشد اقتصادی و خنثی سازی تحریم ها خواهد بود.
رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور افزود: دوران سربازی بهترین فرصت برای کسب مهارت و اشتغال است. دوران خدمت مقدس بهترین ایام زندگی جوانان ایرانی است و با مهارت آموزی در این ایام آینده آنان در یافتن شغل مناسب و زمینه سازی آینده ای روشن تضمین می شود و سربازان وظیفه عمومی به هم پیوند می خورند. به ارتش مجموعه استخدام از طریق دسترسی به آموزش مهارت.
راه اندازی رسمی دفتر تحول در سازمان آموزش فنی و حرفه ای در کشور
آل محمدی با اشاره به اینکه اصل شورا در مؤسسه فنی و حرفه ای آموزش و پرورش یکی از مهم ترین اصول است و «دفتر تحول» کار خود را در این راستا آغاز کرد، گفت: اولین شورای دفتر تحول در سال 1394 آغاز به کار کرد موسسه فنی و حرفه ای آموزش و پرورش با حضور کارشناسان درون سازمانی و برون سازمانی و تشکیل کمیته های تخصصی در این شورا تشکیل شد.
وی ادامه داد: در دفتر تحول، مشاوره یک ضرورت است. علاوه بر این، مشارکت سازمانی علاوه بر جلوگیری از از دست دادن منافع، به سازمان در حل مشکلات پیچیده، بهبود کارایی عملیاتی، اجرای برنامه های استراتژیک و دستیابی به رشد پایدار کمک می کند.
معاون وزیر تعاون خاطرنشان کرد: روند پیش روی این دفتر یک فرآیند همزمان است، به طوری که در مرحله اول چالش ها و مشکلات بخش های مختلف داخل و خارج سازمان شناسایی و راهکارهایی برای رفع مشکلات از سازمان اجرا می شود. شروع تا پایان خیلی شروع
صدور مجوز اولین مرکز آموزش فنی و حرفه ای ایمنی معدن
وی با اشاره به اینکه صدور مجوز اولین مرکز آموزش فنی و حرفه ای ایمنی معدن یکی از مهمترین اقداماتی است که برای تامین ایمنی معدن در دستور کار قرار گرفته است، گفت: پس از حادثه رخ داده در معدن تاپاس «مدنجاوی» و با بررسی های انجام شده و جلسه ای که با مرکز تحقیقات و آموزش وابسته به وزارت کار تشکیل شد، الحاق آموزش ایمنی به آموزش فنی و حرفه ای در دستور کار قرار گرفت و در مدت کوتاهی اولین مرکز ایمنی راه اندازی شد. مجوز به مرکز آموزش فنی و حرفه ای اعطا شد. سینه تاپاس. با توجه به حادثه رخ داده در معدن طبس، سازمان آموزش فنی و حرفه ای و وزیر تعاون بر قرار دادن آموزش ایمنی در برنامه آموزشی این سازمان تمرکز کردند.
رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور تصریح کرد: مرکز تحقیقات و آموزش وزارت کار متولی آموزش در این زمینه است، اما به دلیل زیرساخت های موجود و توانمندی های آموزشی سازمان آموزش فنی و حرفه ای تصمیم گرفتیم تا کمک به جلوگیری از حوادث ناگوار برای کاهش آنچه در این زمینه اتفاق می افتد.
وی تصریح کرد: در این مرکز دو مکان برای انجام آموزش در زمینه ایمنی و معادن زیرزمینی آماده شد. این جلسات آموزشی باعث افزایش آگاهی و کاهش خطرات می شود. بر اساس تفاهم منعقده با مرکز پژوهش و آموزش، موضوعات آموزشی هر دو مرکز یکسان خواهد بود.
معاون وزیر تعاون تاکید کرد: در گام بعدی مربیان در سطح کشور شناسایی می شوند و افرادی که شرایط برگزاری دوره ایمنی را داشته باشند در مرکز فنی و حرفه ای کرج با کمک پژوهش و آموزش آموزش می بینند. مرکز فرمانداری کرج. وزارت کار برای دریافت کد مربی ایمنی و آموزش خود بر اساس تفاهم نامه، 100 مجوز در بخش دولتی و 200 مجوز در بخش خصوصی برای ایجاد مرکز آموزش ایمنی صادر می شود. سایر مراکز نیز بر اساس توان منطقه ای خود مجوز دریافت خواهند کرد.
افتتاح کارگاه شبیه سازی جوشکاری و تکمیل و توسعه کارگاه چاپگرهای سه بعدی
وی با بیان اینکه زیرساخت های آموزشی مختلفی در کشور وجود دارد که باید با توجه به تقاضای عمومی توسعه یابد و عادلانه و عادلانه شود، افزود: کارگاه چاپگرهای سه بعدی به صنایعی که از فناوری های پیشرفته، رویه های بهتر و کیفیت بالاتر استفاده می کنند کمک می کند و زمینه اشتغال و افراد متخصص را فراهم می کند. به کشوری که بتواند درآمد خوبی داشته باشد.
انعقاد قراردادهای همکاری برای توانمندسازی نیروی کار و جویندگان کار در چابهار و کیش
معاون وزیر تعاون و رئیس سازمان فنی و حرفه ای کشور تصریح کرد: به منظور فراهم آوردن زمینه های انتقال فناوری از طریق توسعه سرمایه انسانی در منطقه آزاد تجاری چابهار، از آموزش های مهارتی، تفاهم نامه آموزشی بین آموزش فنی و حرفه ای منعقد شده است. سازمان های کشور و منطقه آزاد تجاری – صنعت کیش و چابهار منعقد شده است. مناطق آزاد به ویژه چابهار در برابر ارتقای مهارت های دیپلماتیک کشور و آموزش فنی نیروی انسانی در کشورهای همسایه آسیب پذیر هستند.
محمدی گفت: موقعیت استراتژیک چابهار، قرار گرفتن در مسیر کریدورهای اصلی دنیا و فرصت های ویژه منطقه آزاد چابهار و سواحل مکران، این منطقه را مورد توجه سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور قرار داده است.
وی به ابتکار جالب پتروشیمی ماکوران به عنوان یکی از بزرگترین پروژه های صنعتی واقع در منطقه آزاد چابهار در راه اندازی طرح شنبه های صنعتی و همچنین ایجاد مرکز آموزش فنی و حرفه ای در این شهرستان اشاره کرد و افزود: وجود دارد. بدون شک توسعه منطقه در گرو توانمندسازی نیروهای کارگر محلی است. .
منبع خبر: https://www.irna.ir/news/85658128/%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D8%B1%DB%8C%D8%B2%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D9%BE%D8%B1%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D8%AE%D9%84%D8%A7%D8%A1-%D9%86%D8%B8%D8%A7%D9%85-%D8%B5%D9%84%D8%A7%D8%AD%DB%8C%D8%AA-%D8%AD%D8%B1%D9%81%D9%87-%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%B5%D9%86%D8%A7%DB%8C%D8%B9-%D9%88-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%D8%A7%D8%B1