طبق ماده ۲۰۴ آیین نامه داخلی مجلس، در جلسه رای اعتماد وزیر پیشنهادی دو نماینده به عنوان مخالف و دو نماینده به عنوان موافق وزیر پیشنهادی نظرات خود را بیان میکنند که هر کدام ۱۵ دقیقه وقت دارند. آنها میتوانند بخشی و یا کل وقت خود را به نماینده دیگر واگذار کنند؛ زمان در نظر گرفته شده برای رییس جمهور در دفاع از وزیر پیشنهادی یک ساعت است و وزیر پیشنهادی نیز نیم ساعت وقت دارد نظرات و دیدگاههای خود را برای نمایندگان تشریح کند.
به گزارش مجله خبری کار و تعاون، محمدهادی زاهدی وفا اقتصاددان ۵۹ساله، دارای دکترای اقتصاد از دانشگاه اتاوا در کانادا است. وی در سالهای گذشته عضو هیات مدیره شرکت سرمایهگذاری تأمین اجتماعی (شستا)، رییس هیات مدیره هلدینگ صنایع نوین، رییس هیات مدیره رایتل و عضو شورایعالی الگوی اسلامی – ایرانی پیشرفت نیز بوده است.
طبق آیین نامه داخلی مجلس، در جلسه رای اعتماد به وزیر پیشنهادی ابتدا نظر کمیسیون تخصصی درباره برنامه های ارایه شده وزیر به نمایندگان ارایه می شود و سپس رییس جمهور به دفاع از توانمندی و برنامه های وزیر پیشنهادی می پردازد و سپس نمایندگان موافق و مخالف به قید قرعه دیدگاههای خود در باره نقاط قوت و ضعف برنامه های ارایه شده بیان می کنند و در نهایت وزیر پیشنهاد شده باید ضمن دفاع از برنامه های خود، به ابهامات و سوالات و انتقادات نمایندگان پاسخ دهد.
عضو هیات رییسه مجلس شورای اسلامی زاهدی وفا را از مدیران متعهدو توانمند کشور برشمرد و گفت: وی برنامه های مدونی را برای مدیریت و ارتقای وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ارایه کرده است که می تواند رای اعتماد از مجلس بگیرد.
جلسه بررسی صلاحیت زاهدی وفا بهعنوان گزینه پیشنهادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ۱۲ مهرماه در صحن علنی مجلس شورای اسلامی برگزار میشود.
زاهدی وفا برای تصدی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی می بایست رای موافق اکثریت مطلق نمایندگان حاضر در جلسه علنی مجلس را به دست آورد؛ رای گیری در جلسه رای اعتماد به صورت مخفی و با ورقه است.
حجت الاسلام علیرضا سلیمی روز یکشنبه در حاشیه جلسه علنی مجلس در گفت و گو با خبرنگار پارلمانی مجله خبری کار و تعاون یادآور شد: جلسه بررسی صلاحیت محمد هادی زاهدی وفا وزیر پیشنهادی تعاون، کار و رفاه اجتماعی در مجلس روز سه شنبه ۱۲ مهر برگزار می شود و آیت الله سیدابراهیم رئیسی رییس جمهور برای دفاع از این وزیر پیشنهادی در جلسه مجلس حضور می یابد.
زاهدی وفا همچنین سابقه عضویت در کارگروه ویژه نفت، شورایعالی توسعه صادرات غیرنفتی، ستاد تنظیم بازار، ستاد تدابیر ویژه اقتصادی شورایعالی امنیت ملی، کارگروه طرح تحول اقتصادی، شورایعالی تدوین برنامه پنجم، شورایعالی رفاه و تأمین اجتماعی، شورای آمایش سرزمین، شورایعالی آمار، کمیته ملی اهداف توسعه هزاره و کارگروه تدوین ضوابط حمایت از صادرات غیرنفتی را در کارنامه خود دارد و اینک با معرفی رییسجمهور بهعنوان گزینه پیشنهادی برای تصدی وزارت کار به مجلس معرفی شده است.
در سوابق مدیریتی زاهدی وفا، معاون امور اقتصادی وزارت امور اقتصادی و دارایی در دولت نهم، نماینده وزارت اقتصاد در شوراها و کمیسیونهای تخصصی شورایعالی تحقیقات و فناوری (عتف)، شورای اقتصاد، کمیسیون اقتصادی دولت، شورای پول و اعتبار و شورایعالی انرژی دیده میشود.