مدیرکل امور بینالملل وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اظهار کرد: با توجه به تجربه ما در همکاری با کشورهای آفریقایی، باید تعامل و مطالعه بیشتر و جدیتری در این زمینه انجام شود.
فروزان گفت: حوزههای محصولات پتروشیمی، مواد غذایی و خوراکی، تجهیزات پزشکی، ماشینآلات راهسازی و صنایع ساختمان عمدهترین نیازهای وارداتی این کشور است که در همه این موارد جمهوری اسلامی ایران دارای توانمندی و ظرفیت است.
وی افزود: درآمد قابل توجه کشور بروندی از بخش کشاورزی است و در کنار این حوزه یکی از مهمترین موضوعات استخراج الماس در این کشور است که میتواند ظرفیت مناسبی برای همکاری در حوزه فرآوری با ایران باشد.
به گزارش روز شنبه مجله خبری کار و تعاون از وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، نشست هماهنگی نخستین اجلاس کمیسیون مشترک ایران و بروندی با حضور مدیرکل امور بینالملل وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و نمایندگان سازمانها و دستگاههای تابعه این وزارتخانه برگزار شد.
«حامد فروزان» در این نشست با اشاره به رویکرد وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در توسعه همکاریها با کشورهای آفریقایی گفت: در سفر رئیسجمهور بروندی به ایران و در کمیسیون مشترک ایران و بروندی که به ریاست وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برگزار شد، هفت سند همکاری با موضوعات لغو روادید برای گذرنامههای سیاسی و خدمت، کشاورزی، حمایت متقابل سرمایهگذاری بین ۲ دولت، بازرگانی، بهداشت و درمان و آموزشهای فنیوحرفهای به امضا رسید.