شیخ حسینی گفت: تسهیلات به طرحهای ایجادی و سرمایه در گردش تعلق گرفته است که همین امر موجب شده است تا علاوه بر ایجاد اشتغال جدید به تثبیت اشتغال موجود نیز کمک کند.
شیخ حسینی در مورد تسهیلات تکلیفی در روستاها و مشاغل خانگی گفت: این تسهیلات با دو هدف تقویت معیشت روستائیان و ایجاد صنایع جانبی و صنایع تکمیلی کشاورزی و ایجاد مشاغل صورت میگیرد.
سرپرست بانک توسعه تعاون ادامه داد: پرداخت تسهیلات بانک توسعه تعاون به تعاونگران از محل تفاهمنامهها، قرارداد عاملیت با بخش صنعت و معدن، خدمات و گردشگری و میراث فرهنگی و مشاغل خانگی انجام شده است.
وی با بیان اینکه از طریق انتشار اوراق مشارکت و صکوک تأمین مالی برای تعاونگران داریم گفت: به خاطر تسهیلات تکلیفی که از سوی دولت و قوانین مجلس بر عهده بانک گذاشته میشود که اختیار آن از دست بانک خارج است و به سیاستهای کلان بانک مرکزی اختصاص دارد، بخشی از منابعی که باید صرف توسعه شرکتهای تعاونی و شرکتهای کوچک و متوسط موسوم به SME شود صرف پرداخت تسهیلات تکلیفی میشود که هر سال بیش از ۳۰ درصد از منابع با روش تسهیلات تکلیفی به غیر از تعاون پرداخت میشود.
به گزارش مجله خبری کار و تعاون، «محمد شیخ حسینی» در حاشیه نمایشگاه رسم تعاون در جمع خبرنگاران اظهار داشت: امسال پرداخت ۳۲ هزار میلیارد تومان تسهیلات به بخش تعاون هدفگذاری شده است.
به گفته سرپرست بانک توسعه تعاون، حدود یک هزار میلیارد تومان نیز برای مشاغل خانگی در نظر گرفته شده است.
وی افزود: بر اساس سیاستهای کلی اصل ۴۴ قانون اساسی ابلاغی از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی بانک توسعه تعاون برای تقویت بخش تعاون تاسیس شده که مهمترین هدف و راهبرد اصلی این نهاد مالی حمایت از تعاونیها است.