وی ادامه داد: نزدیک به ۱۷ هزار کاربر دستگاه اجرایی با این سامانه کار میکنند و هر نوع فعالیت در حوزه اشتغال را در این سامانه ثبت میکنند، تنها سامانهای که اشتغال ایجادشده را گزارش میکند همین سامانه رصد اشتغال است.
محمود کریمی بیرانوند در گفتوگوی اختصاصی با خبرنگار اقتصادی مجله خبری کار و تعاون اظهار داشت: زمان صدور مجوزهای کسبوکار بهصورت ثبت محور و تأیید محور است که بیش از ۹۵ درصد مجوزهای مشاغل خانگی به کارشناس ارجاع نشده بهصورت برخط و در لحظه ثبت میشود.
وی خاطرنشان کرد: همه ابعاد حقوقی، مجوزی، تأمین مالی، علمی و زیرساختها بهعنوان لایههای حوزه اشتغال است که در این سامانه به آدرس ورود به سامانه رصد (mcls.gov.ir) برای متقاضیان وجود دارد.
معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعیبا بیان اینکه در دولت سیزدهم یک طرح جامع رصد و پایش اشتغال ایجاد کردیم گفت: این طرح تدوین و به همه نهادها ابلاغ شده است؛ ازاینرو اکنون اساس و هماهنگی و نظارت بر همه پایگاههای ایجاد اشتغال دولتی و غیردولتی، سامانه رصد اشتغال است.
وی افزود: در دولت سیزدهم ۱۳۰ هزار مجوز مشاغل خانگی صادر شده است و متقاضیان در نوبت دریافت تسهیلات هستند.
بیرانوند با اشاره به مراحل نظارت بر ایجاد اشتغال عنوان کرد: این سامانه شامل چند مرحله نظارت است که نظارت در سطح شهرستان، استان، ملی و عالی است، دو بار در سال نظارتها صورت میگیرد.
وی بیان داشت: مراحل نظارت بر مشاغل شامل پیامکی، تماسی و حضوری است که توسط کارشناسان این وزارتخانه پیگیری میشود.
معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه بعضی از متقاضیان کسبوکارها به دنبال تسهیلات نیستند گفت: بسیاری از کسبوکارها نیاز به مشاوره دارند و برای ارتقا نیاز به آموزش و راهنمایی دارند که این خدمات در سامانه رصد اشتغال انجام میشود.