این شرکت تولیدکننده و صادرکننده عمده لوازم الکترونیکی، تجهیزات مخابراتی و وسایل نقلیه موتوری است. با این حال، با وجود این پیشرفت، کره جنوبی نیز اکنون با برخی از چالشهای مشابهی مواجه است که بسیاری از اقتصادهای پیشرفته دیگر با آن دست و پنجه نرم میکنند؛ از جمله رشد کند و پیرشدن نیروی کار. کشور فرانسه در سال 2020 تولید ناخالص داخلی 2.63 تریلیون دلاری داشت که آن را در رتبه هفتم در میان قدرت های اقتصادی جهان قرار داده است.
- این معیاری است که برای تعیین رتبهبندی کشورها در لیست 25 برتر استفاده شده است.
- افزایش سرمایه گذاری در سرمایه های فیزیکی، مانند کارخانه ها، ماشین آلات و جاده ها، هزینه فعالیت اقتصادی را کاهش می دهد و در نتیجه کارخانه ها و ماشین آلات به بهره وری بیشتری می رسند.
- اقتصاد این کشور تحت تاثیر شرکتهای خدماتگرا در زمینههایی همچون فناوری، خدمات مالی، خدمات بهداشتی و خردهفروشی قرار دارد.
البته باید همین جا به این نکته توجه داشت که رفاه و توسعه؛ شاخصههای گوناگونی دارد و اکنون آنچه که مردم در اختیار دارند در مقایسه با دهه های گذشته بسیار بیشتر شده است، به عنوان نمونه؛ در روستاها اینترنت، حمل و نقل، بهداشت و … در این رنکینگ فنلاند رتبه دوم برای شرایط زندگی و چهارم برای حاکمیت و دسترسی به بازار و زیرساخت را متعلق به خود کرده است. 8 امین کشور صادرکننده کالا در دنیا و 17امین کشور تولید ناخالص ملی فنلاند است. علاوه بر این، تساوی حقوق شهروندان، تحصیلات و سواد بالا، نرخ پایین بیکاری و زندگی سالم از شاخص هایی است که فنلاند را در این ارزیابی دارای رتبه کرده است. با این وجود، برزیل هنوز هم توانسته جایگاه خود را در میان 10اقتصاد برتر جهان حفظ کند. بر اساس پیشبینیهای انجام شده، انتظار میرود این کشور در سال 2019، رشد 2.3 درصدی با تولید ناخالص داخلی 2تریلیون دلاری را داشته باشد.
کانادا:
همچنین شرکتهای بزرگ ایالات متحده، نقش بسزایی در سطح جهان ایفا میکنند. گفتنی است، شاخص تولید ناخالص داخلی یا GDP بر اساس معیار PPP ( قدرت برابری خرید)، مهمترین معیار در رتبه بندی قدرت اقتصادی کشورها در جهان محسوب میشود. محاسبه GDP اساسا توسط نهادهای داخلی هر کشوری انجام میشود و به طور مثال در ایران بانک مرکزی و مرکز آمار سالانه این شاخص را محاسبه میکنند. اما برای مقایسه کشورها در سطح جهان، نهادهای متعددی همچون صندوق بینالمللی پول و بانک جهانی، پس از بررسی آمارهای هر کشور، اقدام به انتشار لیست رتبه بندی شده کشورهای جهانی در شاخص GDP مینمایند. شاخص تولید ناخالص داخلی هر کشور ابتدا بر اساس واحد پولی همان کشور محاسبه میگردد.
آیا آمریکا و چین در لیست ثروتمندترین کشورهای جهان قرار دارند؟
به علاوه سیاست های مالی و اقتصادی کشورها هم نقش مهمی در پیشرفت اقتصادی آنها ایفا میکند. امارات متحده عربی کشوری واقع در خاورمیانه و در حاشیه خلیج فارس، که معروف ترین شهر آن دوبی است. با این حال سیاستهای دوات امارات این است که اقتصاد این کشور فقط به منابع نفتی و گازی متکی نباشد. به لطف منابع بزرگ نفت و گاز و مدیریت دولت امارات، طی مجله خبری کار و تعاون 40 سال گذشته ارزش شاخص GDP امارات 3 برابر رشد کرده است. ایرلند یک جزیره کوچک در اروپاست که ارزش شاخص GDP آن 124,596 دلار است و بازار اقتصادی آزادی دارد. ایرلند 6 بار متوالی به عنوان بهترین کشور برای سرمایهگذاران و شرکتهای خارجی شناخته شده است و به خاطر وجود این شرکتها و سیاستهای دولت، اقتصاد ایرلند جایگاه خوبی پیدا کرده است.
ثروتمندترین کشورهای جهان
نیوزلند به عنوان کشوری با ثبات اقتصادی، سیاسی و اجتماعی بالا جایگاه هفتم در این رتبه بندی را کسب کرده است. شرایط سیاسی با ثبات در این کشور و دولت با نفوذ باعث ایجاد شرایط اقتصادی ایستایی شده است. نیوزلند با کمک به کارآفرینان و سرمایه گذاران و حمایت از آنها زیرساخت های اقتصادی کشور خود را بادوام کرده است. کانادا توانست به سرعت از بحران مالی، به دلیل عواملی همچون سیاستهای مالی پیش از بحران، داشتن سیستم مالی مناسب و قدرت اقتصادی بخشهای غربی عبور کند.