وی با بیان اینکه جمهوری اسلامی علاوه بر مسائل نظامی در سایر عرصههای علمی و دانشی هم بهموازات کشورهای پیشرفته درحرکت است، گفت: طی سالهای گذشته نسبت به اصل مساله اشتغال و تولید ثروت کمتوجهی صورت گرفته و لازم است تا این عقبماندگیها در قم جبران شود.
“نخستین رویداد ملی هجرت اشتغال آفرینی” به همت دانشگاه قم و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی طی یک هفته و با حضور ۲۰ استاد کارآفرینی و ۴۰۰ نفر از فارغالتحصیلان دانشگاهی و طلاب در دانشگاه قم برگزار شد./
محسن امیدیان در آیین اختتامیه “نخستین رویداد ملی هجرت اشتغال آفرینی”، بیان کرد: مولفه اول در تغییر رویکرد اقتصادی کشور تغییر نگاههای گذشته است، صف استخدام در نهادهای دولتی توسط فارغالتحصیلان دانشگاهی یکی از آسیبهای نظام آموزشی کنونی است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری قم در پایان تاکید کرد: برای دستیابی به رونق اقتصادی و بهبود فضای کسبوکار و اشتغالزایی برگزاری چنین دورههای لازم و اثرگذار است.
امیدیان ادامه داد:برای حرکت صحیح و موفقیتآمیز در اشتغالزایی باید اقتضائات متناسب با زیست و فضای کسبوکاری را بهدرستی شناخته و بر اساس آن حرکت کنیم.
وی بیان داشت: تعریف یک مدل خاص و پذیرفتن مخاطرات و ریسکپذیری از مولفه های مهم و اساسی در مسیر اشتغالزایی با اتکا به شرکتهای دانشبنیان است.
امیدیان با اشاره به رویداد ملی هجرت اشتغالآفرینی آن را دارای طراحی مناسب دانست و ابراز امیدواری کرد این رویداد باعث ایجاد رویکرد جدید در تولید اشتغال در جامعه شود.