مدیر توسعه منابع انسانی شرکت ملی نفتکش ایران نیز در این نشست با اشاره به اینکه دریانوردی از پرخطرترین مشاغل است، بیانداشت: خطرات این شغل، دریانوردان را مجبور میکند تا همه نکات پزشکی و امدادی را فرا بگیرند.
رعیتیفرد ادامهداد: هدف ما از این سفر، شنیدن مشکلات و دغدغه دریانوردان و رفع دغدغههای آنان در حد توان است، زیرا دریانوردان و کارکنان شرکت ملی نفتکش ایران در جنگ اقتصادی تلاش ویژهای را انجام میدهند.
معاون وزیر، تعاون، کار و رفاه اجتماعی تاکید کرد: اوایل امسال نخستین نوع قرارداد کار دریانوردی تدوین شد و دغدغهای که دریانوردان برای نوع قرارداد داشتند، با کمک تشکلهای مربوط به حوزه دریانوردی به نتیجه رسید.
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اعلام کرد: باتوجه به مصوبات قانونی در حوزه ارائه تسهیلات به دریانوردان، پیگیری خواهیم کرد تا شرکت ملی نفتکش ایران تسهیلات لازم را در اختیار دریانوردان قرار دهد.
وی تصریحکرد: درحال تلاش هستیم تا از طریق درگاهها و بسترهای مجازی و حتی به صورت حضوری، جلسات روانشناسی را برای خانواده دریانوردان پی ریزی و برگزار کنیم از سوی دیگر، پیگیر هستیم که رشته روانشناسی دریانوردی نیز راه اندازی شود.
دریانوردی، از پرخطرترین مشاغل
وی بیانداشت: دغدغه ثبت شغل دریانوردی در حوزه مشاغل سخت و زیانآور باتوجه به جبران ناپذیر بودن خسارتها و دشواریهای این شغل، مطالبه بهحقی است و ما در شورای عالی حفاظت فنی و با کمک دیگر دستگاهها تلاش کردیم تا این مطالبه به سرانجام برسد.
وی اضافهکرد: رئیس جمهوری بهتازگی کمیتهای تشکیل داده تا برای شغلهایی که جنبه مستمر دارند، قرارداد دائم تدوین شود که باید یک سری اصلاحات روی آن انجام شود و در این ارتباط پیگیر هستیم تا به زودی این اصلاحات را از دولت به مجلس ببریم.
وی پس از شنیدن دغدغههای دریانوردان این نفتکش با بیان اینکه قرارداد کار دریانوردان یکی از دغدغههایی بود که امسال تلاش کردیم که برای حمایت از این قشر سختکوش به انجام برسد، اظهار داشت: شاید ما نتوانیم سختی کار دریانوردی را در این چند ساعت درک کنیم، اما حضورمان در اینجا بهانهای بود تا از نزدیک قدردان زحمات دریانوردان مجاهد و تلاشگر نفتکش باشیم و با توان عملیاتی آنان آشنا شویم.
«مجتبی دزفولینسب» اعلامکرد: دریانوردان و دیگر کارکنان شاغل در این حوزه، در طول سال نزدیک به هشت ماه را روی دریا در حال خدمت هستند و این موضوع، شرایط را برای خانواده دریانوردان بسیار دشوار میکند.
به گزارش مجله خبری کار و تعاون از شرکت ملی نفتکش ایران، «علیحسین رعیتیفرد» در جریان سفر به عسلویه و بازدید از کشتی نفتکش «هپینس»، به مطالبات و خواستههای دریانوردان رسیدگی کرد که طولانی بودن مدت زمان کار روی دریا و لزوم تعیین زمان کوتاهتر برای هر فرد، تعیین شغل دریانوردی به عنوان مشاغل سخت و زیانآور، ارائه تسهیلات و همچنین ارائه پوششهای مشاورهای برای خانواده دریانوردان از جمله مطالبات دریانوردان در این نشست بود.